Un dels plats d’aquest país que generen més batalles.
De qui és el xató? De Sitges? De Vilafranca? Del Vendrell? Meu? Teu? De tots!
La salsa també porta a controvèrsies en el origen i el nom. Xatonada? Salsa Xató? Romesco? Salvitjada?…
En el que ens posem d’acord és en els ingredients principals: Escarola tocada per el fred. Bon bacallà esqueixat i dessalat a tires. Bones olives negres o arbequines… I la salsa exclusivament del repertori de Cuina Catalana.
Amanida amb ingredients d’hivern, quant l’hivern ja s’acaba.
Al Mandarina la trobaràs aquesta setmana.
Salut i llarga vida als plats amb ànima i tradició!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario