domingo, 10 de marzo de 2019

XATONADA, XATÓ?

Un dels plats d’aquest país que generen més batalles. 
De qui és el xató? De Sitges? De Vilafranca? Del Vendrell? Meu? Teu? De tots!
La salsa també porta a controvèrsies en el origen i el nom. Xatonada? Salsa Xató? Romesco? Salvitjada?…
En el que ens posem d’acord és en els ingredients principals: Escarola tocada per el fred. Bon bacallà esqueixat i dessalat a tires. Bones olives negres o arbequines… I la salsa exclusivament del repertori de Cuina Catalana. 
Amanida amb ingredients d’hivern, quant l’hivern ja s’acaba.
Al Mandarina la trobaràs aquesta setmana.

Salut i llarga vida als plats amb ànima i tradició!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario