domingo, 5 de mayo de 2019

FUSILLI INTEGRALS AMB ESPÀRRECS BLADERS I XAMPINYONS

És important triar ingredients no tan sols per el seu gust si no també per les seves aportacions nutricionals. Per això aquesta setmana al Mandarina t’hem preparat aquest plat: Fusilli integrals de la casa Rummo, amb espàrrecs bladers, xampinyons saltats i oli d’alls confitats.
Els espàrrecs són una hortalissa de primavera que destaca un gran poder diürètic, rica en antioxidants i ens proporciona fibra prebiòtica. El seu contingut en sofre augmenta la qualitat dels cabells, pell i ungles. 
Els xampinyons tenen fibra i redueixen el colesterol, millorant el sistema immunitari. 
L’all destaca per la seva riquesa en minerals i un alt contingut en vitamines. L’all té múltiples efectes beneficiosos per al cos actuant com a antibiòtic, antimicòtic i antivíric. 
Així doncs un pla ple de salut. 

Bon profit! Bona cuina saludable!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario