Formatge pecorino d’ovella curat.
Els secrets…
1.Bullir els bucatini amb l’aigua justa, sempre salada i reservar-ne per lligar el conjunt.
2. Daurar els talls de guanciale amb foc lent i reservar-ne el suc que en desprèn.
3. Fer la barreja de la pasta amb el guanciale i el suc reservat i afegir el pecorino, no parmesà. Aquest formatge li dona un gust boníssim i una textura cremosa.
Esperem que us traslladi a una trattoria Romana!
Millor si us els preneu sense cullera, com ho faria un bon Italià. ;-)
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario