És un plaer, a finals de l’estiu, veure com arriben els productes, al Mandarina. Caixes d’enciams, encara molls de la rosada, tomàquets vermells i olorosos, pebrots turgents i brillants, carbassons cruixents, albergínies amb pell tersa i brillant. Festival de colors i olors que haurem de transformar en sabors. Alquimistes o cuiners, fem de mitjancers entre els productes dels camps i la vostra taula. Respectem el producte per que tinguis les mateixes sensacions que nosaltres quant a primera hora del matí rebem dels nostres estimats proveïdors i productors, aquestes joies.
Llarga vida als pagesos i productors!
Ariadna Soteras i Jordi Gimeno
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario