domingo, 22 de septiembre de 2019

ROSTIT DE FESTA MAJOR

Fi de festa d’estiu amb la Festa Major de Barcelona!
Com a tants pobles de Catalunya, celebran les festes majors, al Mandarina ho celebrem amb un rostit de carns. 
Plats que fan caliu i ambient familiar. Taules de festa on tothom està reunit al seu voltant per anar gaudint.
El rostit de festa major, és un rostit humit de carns triades, que es van enrossint i coent amb verdures i aromatitzades amb herbes.  
Les nostres carns: costella de porc ibèric, botifarra de Can Pistraques, cuixa de pollastre.  
Les verdures: ceba de Figueres, patata mona lisa, tomàquet de penjar, pebrot vermell. 
El greix: oli d’oliva extra verge. 
Humitat: vi blanc i aigua per anar emborratxant el guiso. Aromatitzar: llorer, farigola i canyella.
Per sucar: bon pa de sègol de massa mare natural ;-)

Llarga vida als plats que fan festa i caliu al cor!

Salut, bon profit i bona festa major!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario