domingo, 26 de enero de 2020

OSSOBUCO A LA MILANESA O A LA CATALANA ;-)

La cuina Italiana i la cuina Catalana tenen moltes receptes semblants. El Ossobuco es pot comparar amb el nostre fricandó, com a tècnica de cocció. 
Al Mandarina, però ho fem diferent per tal de no sumar-li greixos. Enlloc d’arrebossar la carn amb farina, la coem amb aigua, verdures i herbes aromàtiques durant 1 hora i mitja. Queda tendre i melosa. 
Una altre cosa en comú, entre la cuina Italiana i la Catalana, és la nostra picada que es pot comparar amb la seva gremolada, feta també amb all i julivert.
Nosaltres l’ossobuco l’acabem amb pols de camagroc i nyora i l’acompanyem amb arròs pilaf fet al forn. 

De ben segur que us agradarà! Salut i bon profit!

Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario