domingo, 19 de noviembre de 2017

VOLEM COL·LAGEN? EL TROBAREM ALS PEUS DE PORC

El col·lagen és una proteïna que digerim i que un cop absorbida ens ajuda a regenerar el desgast dels cartílags i dona elasticitat a la nostra pell. 
La ingesta de proteïna d’alt valor biològic és la d’origen animal (carn, peix, ous, làctics), i amb una ingesta de 80-100 g dos cops al dia cobrim les nostres necessitats si la combinem amb la proteïna d’origen vegetal present en els fruits secs i els cereals.
Per assegurar-nos la recuperació de les estructures toves del nostre organisme, hem d’aprofitar una de les menges més riques en col·lagen de la nostra cuina: els peus de porc. 
Al Mandarina t’hem preparat peus de porc amb mongetes i pinyons. Us expliquem com els elaborem: tallem els peus en 4 trossos i els bullim amb aigua, sal, grans de pebre negre i llorer durant 3 hores amb taps de suro (aquest és el truc perquè quedin tous). 
Els reservem i guardem una mica del caldo per acabar el plat. 
Per fer la salsa, sofregim ceba de figueres a daus petits amb oli d’oliva verge. Un cop daurada, hi afegim all, pastanaga i api tallat molt petit junt amb tomàquet natural ratllat. Flamegem amb brandy els peus i els mullem amb el caldo d’haver-los bullit. Fem un picada catalana de pa ratllat, julivert, ametlles i avellanes torrades. Posem al forn els peus per donar-los el toc cruixent i completem el plat amb mongeta blanca cuita, panses i pinyons.

La cuina tradicional de tota la vida és salut!

 Ariadna Soteras

• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario