domingo, 12 de noviembre de 2017

COMBINAR ALIMENTS PER GUANYAR SALUT.

Els llegums  són petits tresors gastronòmics i nutricionals, plens de salut, tot i que sovint se’ls considera un ingredient pobre a la cuina. 
Cal remarcar que és un aliment molt indicat per a persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetis. Ara bé, tot i contenir 19% de proteïna, més que la carn, aquesta no s’absorbeix del tot perquè els llegums són deficitaris en aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos. Per obtenir proteïna d’alt valor biològic, s’han de complementar amb cereals. La unió de llegums i cereals té el mateix valor proteic que la carn. 
Sempre em fa il·lusió quan em demaneu que us recomani la combinació de plats. Em sento una assessora de gastronomia i salut i és una oportunitat per cuidar-vos alhora que em sento meritosa de la vostra confiança. Per això, la tria que faria aquesta setmana seria, de primer, uns cigrons estofats amb espinacs i, de segon, el risotto d’albergínia i alfàbrega. D’aquesta manera aconseguireu proteïna completa, nutritiva i saludable. Els aliments s’han de saber combinar per treure’n el màxim profit. 
Ens agrada vetllar per la teva salut. Bon profit!

 Ariadna Soteras

 • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario