domingo, 30 de septiembre de 2018

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA AMB FRUITS VERMELLS


És un clàssic trobar-te una amanida de formatge de cabra en una carta o un menú. Per això al Mandarina tampoc hi pot faltar. Els nostres clients més fidels, quan fa temps que no la posem al menú, ens la reclamen. Us en donem la recepta per si no podeu venir aquesta setmana a tastar-la.
Enciams de l’hort de la Brigitte, ben triats i ben nets. Si poden ser de color verd i morat, millor, i escarola tendra. Un bon formatge de cabra. Nosaltres fem servir el que ens porta el Michel d'Ardai. Li rentem la pell i no la traiem, ja que li dona una textura diferent. Tallem el formatge a daus i l’aboquem a l’enciam. Hi afegim groselles, aranyons, nabius i mores. A part, fem una vinagreta amb oli d’oliva extra verge, maduixots i groselles, amb una mica de sal, pebre, mel de romaní i un toc lleuger de vinagre de Mòdena.
Ja tenim una amanida exquisida amb una bona font d’antioxidants. 

Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es






No hay comentarios:

Publicar un comentario