domingo, 2 de septiembre de 2018

COM MANTENIR EL BON COLOR A LA PELL, I NO ESPATLLAR-LO EN DOS DIES D’OFICINA.

Amb l’alimentació podem mantenir el to bronzejat que hem adquirit durant les vacances.
Sembla que no pugui ser, però en dos dies de llum artificial a l’oficina perdem el color de l’estiu. Si mengem aliments rics en betacarotens i licopè, ens durarà més. Guia’t pel color dels aliments i tria els de color vermell, taronja o lila. Al Mandarina t’ajudem perquè l’aspecte saludable de l’estiu perduri. Aquesta setmana, per donar la benvinguda a la rutina i als bons hàbits amb alegria, al menú de migdia t’hem preparat gaspatxo i amanides amb tomàquet vermell, pastanaga d’hort cruixent i col morada. De segon, pasta amb salsa de tomàquet natural. I per postres, sopa de mango i síndria fresca. Tot ben vermell!

Tu tries! Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario