domingo, 30 de septiembre de 2018

COMENÇA LA TARDOR I ENS REGALA GRANS TRESORS PER LA NOSTRA SALUD

Aquest diumenge 23 de setembre, comença la tardor. La sabia natura ens ofereix grans aliments després de les calors de l’estiu. És l’hora d’acomiadar les hortalisses que arriben a la primavera i s’allarguen fins a finals d’estiu. Ens acomiadem de la mongeta verda, les tendres pastanagues, les cebes tendres. Saludem a les verdures de la família de les solanàcia. Aquestes ens aporten antioxidants com el licopè, que reforcen el sistema immunològic. Albergínies, pebrots, tomàquets, patates és ara a la tardor quant estan mes gustoses. La família de les cucurbitàcieas, carbasses, carabassons, cogombres. Ens aporten fibra soluble molt beneficiosa per els intestins. Al setembre ens arriben els espinacs, les coliflors, els naps, els porros. Aquestes verdures de fulla verda contenen molta aigua i fibra. Fruites com les figues, el raïm, el caqui, el codony, les pomes, les peres. Riques en fibra i antioxidants. Al Mandarina hem proveït el menú amb productes de tardor. Porros, naps per fer-ne una crema ben fina. Figues amb mató per fer-ne una amanida. Coliflor, espinacs, coliflor, tomàquets ben vermells… Per que la cuina és sanadora.

Bon profit i bona salut!

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario