domingo, 16 de septiembre de 2018

COMENÇA LA TARDOR I ENS REGALA GRANS TRESORS MOLT SALUDABLES


Aquest diumenge 23 de setembre comença la tardor. La natura, que és sàvia, ens ofereix aliments de qualitat després de les calors de l’estiu. És hora d’acomiadar les hortalisses que arriben a la primavera i s’allarguen fins a finals d’estiu com la mongeta tendra, les pastanagues o la ceba tendra. Donem la benvinguda a les verdures de la família de les solanàcies, que ens aporten antioxidants com el licopè, que reforça el sistema immunològic. És ara a la tardor que albergínies, pebrots, tomàquets i patates són més gustosos. D’altra banda, carabasses, carabassons i cogombres, de la família de les cucurbitàcies, ens aporten fibra soluble molt beneficiosa per als intestins. Al setembre també arriben els espinacs, les coliflors, els naps i els porros. Aquestes verdures de fulla verda contenen molta aigua i fibra. I no oblidem fruites tan exquisides com les figues, el raïm, el caqui, el codony, les pomes o les peres, riques en fibra i antioxidants. Al Mandarina hem proveït el menú amb productes de tardor. Porros i naps per fer-ne una crema ben fina. Figues amb mató per fer-ne una amanida. Coliflor, espinacs i tomàquets ben vermells en la resta de plats. Perquè la cuina és sanadora, sobretot a la tardor.

Bon profit i bona salut!

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario