domingo, 10 de febrero de 2019

LA COL D’HIVERN, LA NOSTRA ALIADA PER UN BON TRINXAT.

La col és una verdura que conté molts nutrients essencials per al nostre organisme. Rica en alanina, argina, citina i niacina. És ben be com una fada que ens pot protegir de molts mals. La col és de la família de la crucíferes i ens ajuda a reparar els teixits i construir el múscul. Ens aporta mes vitamina C que les taronges i ens equilibra el sistema hormonal. Ens ajuda a vitalitzar l’organisme i ens prevé de malalties mentals. Intervé en el metabolisme dels greixos i prevé la hipertensió reduint el colesterol. És diürètica. Com veieu la col és una verdura que hauríem de convidar mes sovint a la nostra dieta. Curiosament les fulles externes i mes verdes, són les que ens aporten mes concentració de propietats. Són les fulles que estan tocades per les gelades de l’hivern, donant-li un gust fresc, dolç i cruixent. Són les fulles que nosaltres fem servir per fer-te el trinxat al menú d’aquesta setmana al Mandarina.

No us deixeu portar l’olor que fa al coure-la, per que les aparences, ja veieu que enganyen. 

Salut i llarga vida als productes naturals de sempre.

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es

•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario