domingo, 24 de febrero de 2019

XAI ROSTIT

Carn de xai, font de proteïnes de alt valor biològic e  Vimportant font de ferro. Ens aporta zinc i vitamines del grup B, imprescindibles en la regulació dels processos metabòlics.
Es recomanable moderar la ingesta de carn vermella, així que quant mengem xai, que sigui de màxima qualitat, i així s’acomplirà la dita “carn de corder, no et farà gras, però sosté”. 
Al Mandarina aquesta setmana t’hem preparat xai rostit del Ripollés. fet amb verdures i molta paciència.

Agraïm als pastors i cuidadors dels animals que ens alimentan.

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario