domingo, 17 de noviembre de 2019

VEDELLA AMB BOLETS

Continua el fred hivernal i nosaltres continuem amb els nostres guisats. Aquesta setmana vedella amb bolets. 
Fem servir la part de la costella, on hi ha una mica d’os, ja que li aporta un gust infinitament mes bo al conjunt. Bullim la carn, amb herbes fresques, api, pastanaga, grans de pebre i clau. Durant 3 hores per que quedi ben tendre mes saludable i digestiva. 
Apart fem un sofregit de ceba, api i afegim una picada d’all i julivert. Saltem uns bolets a banda i els afegim al conjunt per que faci xup xup durant 30 minuts.
Us agradarà ja veureu.

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras


domingo, 10 de noviembre de 2019

MANDONGUILLES GUISADES AMB CAMAGROCS

Els camagrocs, com els ceps, són els bolets mes aromàtics i que aporten mes gust a la cuina.
Anomenats també rossinyols, trompeta groga… és un bolet que surt al bosc sota els pins.
Al Mandarina els deixem assecar per que concentrin el gust i aroma i els triturem per tenir-los disponibles tot l’any.
Aquesta setmana em preparat unes mandonguilles de carn magre de vedella de Girona i porc Duroc, guisades amb verdures i camagrocs.
Una delícia per sucar-hi pa.

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es


domingo, 3 de noviembre de 2019

CARBASSA MES ENLLÀ DE SER DECORATIVES SON MOLT NUTRITIVES.

Aquests dies estem envoltats de carbasses. Em de descobrir-les més enllà de ser una decoració efímera durant una setmana a l’any. 
Superar la murga de tenir-les que pelar ens aproparà a aquesta verdura dolça tan interessant. 
La carbassa esta plena de minerals i vitamines i amb unes propietats terapèutiques fantàstiques.
La carbassa és anticancerígena, diürètica, depurativa i laxant. Millora el sistema immunològic, és útil per tractar problemes cardiovasculars i degeneratius. És bona per l’aparell digestiu protegint l’estómac de l’acidesa i la gastritis. 

Al Mandarina et proposem fer llenties amb carbassa. Una combinació bona i sana. 

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
*Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
*Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant


domingo, 27 de octubre de 2019

BONÍTOL DE LA MEDITERRÀNIA

Els bonítols pertanyen a la família “Sarda”, especies de mida mitjana que es capturen amb l’art d’encerclament. 
El bonítol és molt apreciat a taula per que és molt gustos i sa. El bonítol és peix blau, molt recomanat per prevenir malalties cardiovasculars gràcies al seu alt contingut en omega 3. La recomanació és prendre peix blau un o dos cops per setmana. 
Al Mandarina el fem en escabetx suau, sense fregir-lo i enfarinar-lo. Tan sols cuit al forn a baixa temperatura en oli d’oliva, llorer, vinagre de poma, pebre, pastanaga, porros i ceba tendra. 

Llarga vida al peix blau per protegir el nostre cor!

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
*Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
*Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant


domingo, 20 de octubre de 2019

CREMA PORROS AMB…NAPS ;-)

El porro pertany a la família de la ceba, aporta poques calories i atipa bastant per què és ric en fibra. 
Ric en potassi, el que el fa ser molt bon diürètic. Ric en magnesi ens ajudarà en el bon funcionament del sistema intestinal, nerviós i muscular, formant els ossos, les dents.

Ens aporta vitamines C i àcid fòlic intervenint en la producció de glòbuls vermells, i en la producció d’anticossos del nostre sistema immunitari.

Porrusalda, Vichyssoise… hi han moltes maneres de fer una crema de porros. La nostra és no posar-hi cap làctic. Coure poc al porro per que mantingui la vitamina C i barrejar-ho amb ceba i naps per aconseguir una crema sense necessitat d’aportar-li greix o fècula. ;-)

Us encantarà.

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

* Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
* Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
* Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
* Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant


domingo, 13 de octubre de 2019

ARRÒS DE MUNTANYA. ARRÒS DE TARDOR.

L’arròs potser a la cassola, sec, a la paella, o caldós. Nosaltres al Mandarina l’arròs de muntanya el fem a la paella. Enrossim les viandes, botifarra de Can Pistraques, costella de porc ibèric i conill. El conill, fa sempre un arròs esplèndid. Hi posem camagrocs deshidratats que haurem triturat fins a fer-ne pols. Li donarà un aroma a bosc molt especial.
Aquest plat tan gustos, és ideal per aquests dies de pluja que s’apropen.

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

domingo, 6 de octubre de 2019

ELS BÀSICS DE L’OCTUBRE.

Conèixer quins aliments creixen al nostre abast afavoreix un consum respectuós amb el planeta i ens permet aprofitar al màxim els beneficis, proporcionant al cos el que necessita en tot moment. 
A l’octubre, la tardor ja s’ha instal.lat i em de consumir aliments que reconfortin, aplicant coccions suaus que facilitin la digestió i aportin calor a l’organisme.
Època de carbasses, grans aliats de les digestions, darrers tomàquets vermells rics en licopè, magranes, kiwis i primeres mandarines, que ens aportaran vitamina C per afrontar els primers refredats. 
Em d’aprofitar el que la natura ens ofereix. Al Mandarina adaptem cada setmana les nostres propostes, per que menjar sigui un acte saludable. 

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant