domingo, 16 de octubre de 2016

SÍPIA AMB PÈSOLS, PER ESTAR BEN DESPERTS

La sípia ens aporta iode, l’oligoelement imprescindible per al desenvolupament i el bon funcionament del cervell. La manca de iode pot ocasionar múltiples problemes de salut, i pot fer que l’organisme entri en un estat de caos. Aquest mineral l’obtenim en una concentració molt més alta en els aliments que provenen del mar, com ara la sípia, que a més a més del iode conté una dosi important de proteïna.
La combinació de sípia amb pèsols també és ideal per a dietes baixes en greix: la sípia és lleugera per al fetge i els pèsols són una font rica en fibra. 
Com cuinem el plat? Ens cal una sípia de qualitat, ceba tendra i daus de patata monalisa. Tot ben ofegat a foc lent i afegim els pèsols al darrer moment.
Aquesta setmana, si voleu estar ben desperts, no dubteu a tastar aquest plat que us hem cuinat al Mandarina. 

Salut i llarga vida als plats de xup-xup.
Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario