domingo, 11 de junio de 2017

SABER TRIAR EL QUE ÉS BO

Per més que cada setmana us previngui del que és sa, també us he d’anunciar allò que és bo. Saber triar és un do, sovint emparat per la informació però moltes vegades acompanyat per la intuïció. Buscant bons embotits, nosaltres vam tenir la sort de trobar Can Pistraques, que fa una culana negra espectacular. Gens greixosa i molt saborosa, feta de manera artesanal i natural, lligada manualment i cuita amb caldo a la caldera. És millor calenta que freda per gaudir-ne amb plaer el gust. Al Mandarina t’hem fet un pastís de patata amb botifarra negra. Fem una capa de patata nova bullida amb pell, pelada i aixafada, aromatitzada amb oli on hem confitat uns alls, i una capa de botifarra negra esmicolada i saltada a la paella sense oli. I acabem amb un altra capa de patata aixafada. Per acompanyar-ho, un bouquet d’enciam cruixent de pagès i un tall de bon tomàquet dolç. Amanit amb oli d’oliva verge extra i sal gruixuda. 

Un exemple d’un plat ben senzill que, amb ingredients ben triats, pot resultar terriblement bo. 
Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a reserves@mandarinarestaurant.com

Ariadna Soteras



No hay comentarios:

Publicar un comentario