domingo, 18 de marzo de 2018

LA CREMA CATALANA ÉS LA CREMA DE SANT JOSEP, I LA CREMA DELS PARES

El 19 de març, diada de Sant Josep, la tradició mana que per postres s’ha de menjar crema cremada, o crema catalana. Un plat dolç i festiu, que ja apareix als receptaris medievals Llibre de Sent Soví i Llibre del Coch. S’elabora amb rovells d’ou, llet, canyella, sucre, pell de llimona i midó. Però el que la fa especial és la capa de sucre cremat per damunt.
Us desitgem, doncs, una bona diada de Sant Josep amb crema! Per molts anys a tots els Joseps, Josefines, Peps, Pepes, Pepas i Josés… i moltes felicitats als pares.
Al Mandarina no podem faltar a la tradició i aquesta setmana hem incorporat al menú de migdia la nostra crema catalana.

Gràcies dolces per a tots els pares!
Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario