domingo, 25 de noviembre de 2018

FLEXITARIANISME, UNA MODA?

El terme flexitarianisme designa el règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn i peix. El concepte implica una actitud flexible, que ja m’agrada, sempre que sigui feta amb coneixement i sentit comú. No és correcte, doncs, fer un sobreesforç per abstenir-se de menjar producte animal i quan arriba el dia, menjar-se un tall de carn talla XXL. El terme moderació i equilibri haurien d’estar presents en aquesta decisió.  Veure la proteïna de carn i peix com una guarnició dins la nostra dieta, no com el tall principal, també és una visió oportuna. No hem d’oblidar que som el que mengem i el que bevem. Per tant, beure una coca cola zero, i privar-nos dels beneficis de menjar carn, no seria una bona decisió. Al Mandarina t’ho posem fàcil amb plats en què no augmentem l’aportació de proteïna animal sense raó. Si no cal, no cal. A unes bones llenties no els cal carn per ser exquisides. Nosaltres hi posem carbassa i gingebre, i ja tenim un plat equilibrat si ho combines amb cereals, com arròs, o una llesca de pa.

Salut, seny i una mica de rauxa a la cuina, que fa falta!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario