La col és una verdura que conté molts nutrients essencials per al nostre organisme. Rica en alanina, argina, citina i niacina. És ben be com una fada que ens pot protegir de molts mals. La col és de la família de la crucíferes i ens ajuda a reparar els teixits i construir el múscul. Ens aporta mes vitamina C que les taronges i ens equilibra el sistema hormonal. Ens ajuda a vitalitzar l’organisme i ens prevé de malalties mentals. Intervé en el metabolisme dels greixos i prevé la hipertensió reduint el colesterol. És diürètica. Com veieu la col és una verdura que hauríem de convidar mes sovint a la nostra dieta. Curiosament les fulles externes i mes verdes, són les que ens aporten mes concentració de propietats. Són les fulles que estan tocades per les gelades de l’hivern, donant-li un gust fresc, dolç i cruixent. Són les fulles que nosaltres fem servir per fer-te el trinxat al menú d’aquesta setmana al Mandarina.
No us deixeu portar l’olor que fa al coure-la, per que les aparences, ja veieu que enganyen.
Salut i llarga vida als productes naturals de sempre.
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario