domingo, 12 de mayo de 2019

ENSALADILLA RUSSA. LA NOSTRA, FETA COM A CASA.

L’origen de l’aristòcrata ensadilla russa original, data del 1860 ideada per el xef francès, d’origen Belga, que va anar a Rússia a buscar-se la vida. Lucien Olivier, la va fer famosa a Moscou. La recepta era secreta i com a base hi havien carns nobles, patata i diferents ingredients, amalgamats amb maionesa. Era l’amanida de moda dels Hipsters Tsaristes. La seva recepta original no va ser mai compartida i va anar amb ell a la tomba. Fins i tot un ajudant de cuina del xef, va voler copiar-la sense èxit. Quant l’Unió Soviètica volia esborrar tot el que recordava l’estil de vida aristòcrata, l’ensaladilla russa es va tornar proletària incorporant, pastanagues, pèsols i ous, substituint els ingredients luxosos que havien fet famós al Xef Olivier. El fet es que és una amanida que ha conquerit el món.
Gaudiu-ne amb nosaltres de la nostra ensaladilla russa casolana. Fet amb ingredients triats i cuits respectant els temps de cocció idonis per que quedi un bon conjunt. Bon bonítol amb oli d’oliva i maionesa fet amb cura amb bons ous i oli d’oliva verge. 

Bon profit als productes humils tractats amb noblesa. 

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant


No hay comentarios:

Publicar un comentario