El vostre cor i el vostre cos agrairan aquest matrimoni tan ben avingut.
El meló pertany a la família de les cucurbitàcies com el carbassó o el cogombre, així que és una hortalissa encara que la tractem com una fruita.
En comptes d’un refresc isotònic menja’t un tall de meló.
Ens aporta una gran quantitat d’aigua, vitamines, minerals i sucres que permeten hidratar i nodrir l’organisme de manera sana i natural.
El pernil, ben triat, és ric en minerals com calci, ferro, zinc, magnesi i en vitamines del grup B. El greix del bon pernil de gla, després del oli d’oliva és el mes elevat en àcid oleic. que ens fa augmentar el colesterol bo (HDL) i reduir el perjudicial (LDL).
Al Mandarina te’l preparem amb melons de la casa Bruño i una bona espatlla de gla d.o guijuelo, triada de Casa Juan Manuel.
Salut i Bon profit!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario