domingo, 14 de julio de 2019

MELÓ AMB PERNIL D.O GUIJUELO

El vostre cor i el vostre cos agrairan aquest matrimoni tan ben avingut.
El meló pertany a la família de les cucurbitàcies com el carbassó o el cogombre, així que és una hortalissa encara que la tractem com una fruita. 
En comptes d’un refresc isotònic menja’t un tall de meló.
Ens aporta una gran quantitat d’aigua, vitamines, minerals i sucres que permeten hidratar i nodrir l’organisme de manera sana i natural.
El pernil, ben triat, és ric en minerals com calci, ferro, zinc, magnesi i en vitamines del grup B. El greix del bon pernil de gla, després del oli d’oliva és el mes elevat en àcid oleic. que ens fa augmentar el colesterol bo (HDL) i reduir el perjudicial (LDL). 

Al Mandarina te’l preparem amb melons de la casa Bruño i una bona espatlla de gla d.o guijuelo, triada de Casa Juan Manuel. 

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario