martes, 8 de diciembre de 2020

QUE HEM DE MENJAR AL DESEMBRE.

 En aquest últim mes de l’any s’instal.la el fred i per això hem d’optar per preparacions que ens escalfin l’organisme i ens reconfortin. Plats acabats de cuinar que mantinguin tot l’escalf de l’elaboració. 

Ens interessa consumir aliments rics en vitamines i minerals. Cítrics i verdures de fulla verda plens d’antioxidants i vitamina C, que ens ajudaran a escurçar refredats i ens aporten moltes altres bondats. 

Nosaltres triem productes locals i de temporada que és la millor manera d’apostar per la salut de l’organisme i la del planeta. 


Bona setmana, salut i endavant!


Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant










No hay comentarios:

Publicar un comentario