La llista de propietats saludables i nutritives de les llenties és llarguíssima. I jo us explicaré uns trucs perquè siguin més digestives.
1. Renteu les llenties, cobriu-les amb aigua freda i poseu-les a bullir. Quan arrenqui el bull, les coleu i afegiu aigua freda uns 2 cm per sobre del volum de les llenties, d’aquesta manera se'n trenquen les fibres.
2. Cogueu-les amb un tros d’alga kombu o wakame, que ajuda a estovar les fibres dels llegums.
3. Afegiu-hi llavors com fonoll, clau o comí, que eviten les flatulències.
Al Mandarina les fem amb carbassa, ja que ens aporta una gran riquesa de carotenoides, en especial el betacarotè, un nutrient imprescindible per a la salut de les mucoses. A l’hivern hi afegim gingebre, una arrel picant que escalfa el cos, incrementa el nivell d’energia i ajuda a fer la digestió. Té efectes antibacteriants molt potents, i ens ajuda a reduir el colesterol a la sang. També és molt indicada per alleugerir els símptomes de la grip, com ara la congestió nasal.
Així que, per combatre la grip, podeu combinar els analgèsics i una bona hidratació amb aquest plat tan saludable que us presentem.
Salut, i bons aliments!
• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
Ariadna Soteras
No hay comentarios:
Publicar un comentario