domingo, 2 de abril de 2017

LA NOSTRA SALSA DE TOMÀQUET, SENZILLA PERÒ BEN ELABORADA

Per fer-la, en aquesta època de l’any, fem servir el tomàquet de pera gros, ben vermell. El ratllem a mà, amb el ratllador gruixut, per tal de que no tregui tota l’aigua. El fem sofregir amb oli d’oliva verge, all,  api, ceba de figueres (que és més dolça), pastanaga i molta i molta paciència. Sobretot, és important caramel·litzar la ceba abans perquè ens aporti sucres.La dolçor de la pastanaga també ens ajuda a compensar l’acidesa del tomàquet. Així, equilibrem sabors d'una manera natural.
Ho deixem coure ben bé unes 2 hores i després ho triturem. És clar que nosaltres en fem una bona quantitat. Després cal rectificar-ho de sal i afegir-hi pebre negre mòlt. 
Amb aquesta deliciosa salsa, al menú de migdia 15 € (10€ per endur) del Mandarina hem fet PENNE ALL'ARRABBIATA. Una elaboració típica de la cuina italiana, en concret de Sorrento. La base és la salsa de tomàquet amb bitxo picant, julivert picant i parmesà ratllat per sobre. És important fer servir pasta de sèmola de gra dur, sense ou, com els Penne Rigate núm. 66  de la Casa Rummo. El fet que siguin “rigate” fa que la salsa s’hi enganxi més i quedin molt més saborosos.

Perquè, quan una cosa està ben feta des del principi, es nota ;-)

Salut i bon profit!
Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

 Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario