domingo, 3 de septiembre de 2017

CARN DE CORDER, NO ET FARÀ GRAS, PERÒ SOSTÉ

Perquè es compleixi aquesta dita catalana ancestral, vol dir que hauríem de menjar carn amb moderació i sense recança, sabent escollir les viandes i distribuir-ne el consum en tres o quatre cops per setmana. 
De la carn de xai, cal valorar-ne les propietats, que són saludables en la quantitat justa. Considerada carn vermella, conté molt menys colesterol que la carn de vedella. El greix està mes localitzat, la qual cos ens permet retirar-ne l’excés.
Al Mandarina t’hem preparat un platillo de carn de xai del Pirineu, ben alimentat i ben cuidat, no del que “xaieja”. N’hem triat els braons, que són magres de greix, i els hem cuit en cassola de fang amb ceba, llorer, romaní, tomàquet madur i vi blanc. L’hem acompanyat amb patates “cantelludes”: patata nova, cuita al forn amb ceba i oli verge d’oliva.
Ja ho veieu, per sucar-hi pa :-)

Un plat que ens sostindrà, ara que ens toca retornar a la feina després de les vacances. 
Ariadna Soteras

• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario