lunes, 25 de septiembre de 2017

ESTEM TOCATS DEL BOLET, ARA QUE ESTEM A LA TARDOR

Els bolets aporten unes funcions addicionals a la resta de vegetals.
Representen un plus per a la salut, ja que tenen molta fibra, fan reduir el
colesterol i milloren el funcionament immunitari. A més a més, aquest
aliment és molt baix en calories. 
Els bolets ens aporten ergosterol, que és un gran precursor de la
vitamina D. Quan en mengem, gràcies a l’acció del sol, es transforma
en vitamina D, que ens ajuda a absorbir el calci. Per això són molt
adequats per a la canalla en edat de creixement.
Els bolets, sobretot els shiitake, estimulen les defenses i tenen un
poder antioxidant i antiinflamatori, molt útil per al tractament del
càncer. 
Al Mandarina aquesta setmana t’hem preparat un risotto de bolets,
amb shiitakes, maitakes, xampinyons i com a bolet estrella hi hem
posat el nostre camagroc, de temporada. Per fer-lo, confitem ceba amb
oli d’oliva verge i ho mullem amb vi blanc muscat fins que s’absorbeix.
Tot seguit hi afegim els bolets tallats i saltats prèviament. Hi posem
l’arròs arbori i l'anacarem. Espolsem parmeggiano reggiano i ho tornem
a mullar amb caldo de verdures. Salpebrem. Només cal que reposi i 
llestos. 

Bon profit! I recorda, que si menges bolets, millores la salut!

Ariadna Soteras

• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario