domingo, 15 de octubre de 2017

L’ARRÒS DE MUNTANYA ENS FA PENSAR EN DIES CÀLIDS DE TARDOR

Potser en alguna escapada a la muntanya, ara que ve tan de gust, ens podem trobar amb aquest prodigi de la gastronomia catalana.
Al Mandarina, t’hem preparat un arròs de muntanya que et semblarà que estàs en una fonda.
Aquest plat és un dels mes tradicionals de Catalunya. També se’l coneix amb el nom d’arròs de tros o de pagès o arròs a la cassola.
L’arròs ha de ser rodó i perlat. Nosaltres fem servir el de Pals. Primer sofregim a consciència ceba, all, pebrot verd, tomàquet i nyora. Segons la temporada, s’hi poden afegir carxofes, mongetes o bolets. Nosaltres hem triat  camagrocs. Afegim l’arròs al sofregit i el mullem amb brou de verdures i després les carns que prèviament haurem rostit amb vi blanc i llorer: pollastre, botifarra de Can Pistraques i costella de porc ibèric. Quan el gra d’arròs està cuit, ho culminem amb una picada de julivert. Ho deixem reposar i emplatem. Un plat saborós i nutritiu.

Bon profit i llarga vida a les tradicions!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario