domingo, 3 de diciembre de 2017

EL CARBASSÓ PER COMBATRE CONSTIPATS i MANTERNIR-NOS JOVES.

El carbassó és una hortalissa d’estiu però que la trobem tot l’any i a l’hivern ens ajuda a sanar-nos de les infeccions respiratories. El 95% del seu pes és aigua, per això és tan hidratant i agradable de menjar. 
Pertany a la mateixa família de les cucurbitàcies que la carbassa i el cogombre i comparteix amb totes aquestes un alt contingut d’antioxidants. El carbassó ens aporta vitamina C, betacaroté i flavonoides que ens ajuden a tenir una pell sana i mantenir les defenses. El carbassó ens ajuda a eliminar l’excés de moc als pulmons i el coll, i si es consumeix amb regularitat és beneficiós per a l’asma bronquial. Per conservar totes les seves propietats ca’l menjar-lo amb pell i, ca’l treure’l de l’olla de vapor quant encara és una mica cru, al dente. Al Mandarina entre d’altres coses,  t’hem fet una crema de carbassó amb porros i una mica de patata per donar-li cremositat sense necessitar cap greix.
Una crema reconfortant i sanadora. Pots combinar-la molt be amb qualsevol dels segons plats: raviolis, espaguetis all’aglio, risotto de bolets, bruixa a la planxa am verdures o bistek de vedella a la planxa amb patates rosses. 

Bon profit i bona prevenció per evitar constipats!

Ariadna Soteras

• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario