domingo, 15 de abril de 2018

UNA COMBINACIÓ EN BOCA ESPECTACULAR: BONA PASTA AMB FORMATGE CREMÓS

El mot “papardelle” prové del verb italià “pappare”, que vol dir “endrapar”. Aquesta pasta és llarga i plana, amb una banda ampla de 2 cm, s’elabora amb ou i farina i és originària de la Toscana. 
Ja tenim la pasta, ara triem el formatge ;)
El gorgonzola és el formatge blau italià més clàssic. Es fa amb llet de vaca, de crosta vermellosa i flonja, de pasta tova i mantegosa. Té una olor i un gust forts i especiats, però és més cremós i dolç que el roquefort o l’stilton.
La combinació dels pappardelle amb el gorgonzola ja és bona, però acompanyada amb el gust tan característic del crocant de nous resulta espectacular!
Al menú del Mandarina,  aquesta setmana te’l coronem amb ruca per donar un contrast amarg a la dolçor dels ingredients. 
Bona pasta + bon formatge + toc especial = A endrapar de gust. Ja tenien raó els qui van posar el nom als parppardelle ;-)


Bon profit i llarga vida a la bona pasta!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario