domingo, 17 de junio de 2018

APROFITA LA DIETA D’ESTIU PER CANVIAR HÀBITS

L’estiu és el gran moment per començar uns hàbits sans i mantenir-los al llarg de l’any. Per exemple, podem fer més activitats a l’aire lliure perquè tenim més hores de sol. Com que la calor ens fa perdre una mica la gana, ho podem aprofitar per ingerir aliments frescos i crus. I també podem cuidar-nos la pell ingerint aliments de color vermell rics en licopè, com ara la síndria, els tomàquets, les cireres, que ens protegeixen la pell de l’oxidació i l’envelliment.
I aprofitant que incorporem hàbits saludables, també podríem renunciar als hàbits dolents, com ara DEIXAR DE FUMAR. Bona i sàvia decisió. Els aliments i la cuina ens hi han d’ajudar. Ompliu el vostre rebost de fruita i verdures fresques, d’aigua i sucs de llimona i gingebre naturals. En moments de crisi, substituïu una cigarreta per un tall de síndria o per un got de llimonada. 
Al Mandarina la cuina d’estiu ha arribat amb gaspatxos, empredrats, amanida de tomàquet Maria Rosa, escalivades… i un bon arròs amb calamarsons de segon plat ;-) entre d’altres opcions.

Cuina d’estiu! Cuina de salut per deixar de fumar, també. 

Salut i bon profit ;-)

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario