domingo, 1 de julio de 2018

AMANIDA CATALANA. SABER TRIAR.

És una amanida típica de la cuina catalana que es fa amb hortalisses i embotits. Senzilla i ideal per a aquests dies de calor. Cal, però, triar bé els ingredients. 
Al Mandarina te la preparem en el menú d’aquesta setmana, entre altres plats d'estiu. Nosaltres triem enciams de Sant Boi, tomàquet rosa, ceba tendra, olives negres del Francesc de la Boqueria i olives italianes del Rafaelle, pebrot vermell i col lombarda arrissada. D’embotits, els millors: pernil ibèric D.O Guijuelo, botifarra blanca de Can Pistraques, llonganissa de Vic i xoriç ibèric. 
Ho amanim tot amb oli extra verge d’oliva arbequina, sal gruixuda i pebre negre i ho coronem amb un tall d’ou dur de granja. 
Si vols, pots sucar aquest oli tan bo amb pa de sègol i llavors. 

Salut, tradició i bon profit a la cuina!

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario