domingo, 15 de julio de 2018

SABER TRIAR. AL MERCAT TROBEM MOLTS COMPLEMENTS D’OMEGA 3 

Els omega 3 són una família d’àcids grassos poliinsaturats que contenen àcid alfalinolènic, present en aliments d’origen vegetal com ara l’oli de lli, les nous i les llavors de carbassa. També contenen àcid eicosapentanoic i àcid docosahexaenoic, presents principalment en peixos blaus com ara el salmó, la tonyina, les sardines i els seitons; i en cloïsses i gambes. Els omega 3 tenen un paper clau en la regulació de la pressió sanguínia, en la normalització dels nivells de triglicèrids en sang, i milloren la immunitat i els processos inflamatoris. Són molt importants per a la salut del cor, el funcionament del sistema nerviós, la vista, la memòria i la concentració.
Al Mandarina aquesta setmana t’hem preparat, entre d’altres plats, un menú ric en Omega 3: amanida de sardinetes amb llinosa i pipes de carbassa; i de segon espaguetis amb cloïsses, un bon risotto verd amb gambetes, o l’orada a la planxa amb salsa meunière i arròs basmati. 

Bon profit i salut per al teu cor!

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario