martes, 11 de septiembre de 2018

BEN TROBATS A LA RENTRÉE

El despertador, les presses al matí per arribar a l’hora, el brogit dels cotxes, la tornada a l’escola, tot són senyals que comença la rutina. És tasca nostra fer-ho amb alegria i il·lusió i no fer gaire cas dels comentaris d’enyorança de les vacances. "Il dolce far niente" no pot durar tot l’any. Nosaltres hem tornat renovats. Al Mandarina li hem fet un "reestyling". Estem contents de veure que us agrada. Els comentaris dels que ja heu tornat són bons.
En aquest 14è any de vida del Mandarina volem continuar rebent-vos amb el mateix entusiasme del primer dia, 04/09/2004.
Aquesta setmana ho fem amb plats al menú que fan festa, com el clàssic meló amb pernil DO Guijuelo, o el platillo de xai amb llorer. Perquè un dia és un dia ;-)

Estem de celebració! Lloada sigui la feina!
 Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario