lunes, 24 de septiembre de 2018

ROSTIT DE FESTA MAJOR


Un plat de la cuina catalana que fa caliu: la taula ben parada, la cassola al centre i a gaudir-ne. 
Viandes com el pollastre de pagès, la botifarra de Can Pistraques o la costella de porc ibèric, es fonen amb la ceba, els alls i el tomacó. S’aromatitza amb llorer i canyella, i es rega amb un bon vi blanc de varietat muscat. S’hi afegeix el toc cruixent dels pinyons i la dolçor de les prunes. Qui s’hi pot resistir? Allarguem l’estiu i el temps de festa! Una mica de rauxa a la cuina, que és Festa Major! Les festes de la Mercè són la cloenda de l’estiu, fem-la ben sonada. Pim pam pum, pirotécnia a la cuina, i tothom a sucar-hi pa ;-)

Salut i Festa Major aquesta setmana al Mandarina!


Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario