domingo, 14 de octubre de 2018

LA CUINA DE TARDOR HA DE SER ENERGÈTICA

La tardor va començar el 23 de setembre però el cos tarda a percebre el canvi de llum i de temperatura i a alertar-nos que té altres necessitats nutricionals. Necessitem aliments càlids que ens donin escalf, no pas calories, però si més energia. A la tardor hem d’introduir a la cuina espècies, llegums, llavors, verdures d’arrel, gingebre, picants naturals i tècniques de cocció més llargues. Al Mandarina, aquesta setmana ens sentim a la tardor, per això t’hem preparat plats adequats: crema de carbassa, amanida de tardor amb magrana i vinagreta de gingebre, cuscús amb cigrons i cilantre, cuixetes de pollastre confitades amb oli d’oliva verge i pebre de caiena. 
Saber triar els aliments que ens convenen en cada moment ens proporciona un bon equilibri físic, mental i emocional.  Els aliments ens ofereixen endorfines i adrenalina però si no els cuinem bé ens poden bloquejar, refredar o desmineralitzar. Per treure’n el màxim rendiment, també cal combinar-ho amb unes tècniques de cocció adients.

Aprendre a triar i treure’n profit a la cuina. Al Mandarina t’hi ajudem.
Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario