Per això et recomano que si inverteixes temps a fer-la, t’organitzis per gaudir-ne uns quants dies.
L’escudella és el resultat de la cocció de verdures (ceba, pastanaga, nap, xirivia, col i patata) i de carns (pit de gallina sense pell, ossos d’espinada de porc, cua de vedella). Les verdures es fiquen a l’olla des de el principi, excepte la col, però les carns s’han de blanquejar primer. S’han de deixar bullir 2 hores ben bones, tot el conjunt. És important espumar i desgreixar el caldo.
Per tal de que sigui més nutritiva, al Mandarina triturem les verdures, excepte la col i la patata. N'obtenim una crema boníssima on afegim boletes de carn d’olla i galets cuits de la casa Rummo. La carn d’olla són boletes que fem amb carn de crostó de vedella picada i botifarra. Tot barrejat amb una mica d’all, julivert i un ou.
Salut i llarga vida als plats de cullera que fan caliu ara que arriba l’hivern.
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario