domingo, 20 de enero de 2019

CIGRONS AMB ESPINACS I COSTELLA DE PORC IBÈRIC. UN PLAT RECONSTITUENT

Per superar el fred o el mal de cos que ens deixen els refredats, no hi ha res millor que els plats que t’omplen l’estómac d’escalfor i t’abriguen l’ànima. 
Plats de cullera. Saborosos. Com el plat que us presentem. Triem costella de porc ibèric tallada petita i la sofregim amb oli d’oliva. Saltem els espinacs i els reservem. Triem els cigrons de Rosara, ja cuits, i els afegim als espinacs i la costella. Ho mullem generosament amb caldo d’escudella (aquest és el secret perquè aquest plat et faci cantar com els àngels). Salpebrem i al plat. No us oblideu de menjar llegums almenys dos cops per setmana. Són una font de salut i petits tresors nutricionals. 

Aquest plat generós us donarà escalf.

Salut i bon profit!
Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario