domingo, 14 de abril de 2019

CREMA DE VERDURES. CÒCTEL DE SALUT.

Qui menge sopes se les pensa totes. 
Segons els contingut de les cremes ens proporcionen unes o altres propietats.
De carbassa o carbassó: milloren les digestions. 
De xampinyons: milloren la immunitat.
De porro: milloren la circulació.
De verdures com coliflor, bròquil, carbassó, espinacs, com la que fem aquesta setmana curta, al mandarina… és un còctel de salut, per les seves propietats desintoxicants. 
Coem les verdures al vapor i després les triturem amb oli d’oliva extra verge i una mica de sal. Tenen una textura cremosa gràcies a la ceba potxada, sense posar-hi cap làctic. 

Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario