L’arròs potser a la cassola, sec, a la paella, o caldós. Nosaltres al Mandarina l’arròs de muntanya el fem a la paella. Enrossim les viandes, botifarra de Can Pistraques, costella de porc ibèric i conill. El conill, fa sempre un arròs esplèndid. Hi posem camagrocs deshidratats que haurem triturat fins a fer-ne pols. Li donarà un aroma a bosc molt especial.
Aquest plat tan gustos, és ideal per aquests dies de pluja que s’apropen.
Salut i Bon profit!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario