Conèixer quins aliments creixen al nostre abast afavoreix un consum respectuós amb el planeta i ens permet aprofitar al màxim els beneficis, proporcionant al cos el que necessita en tot moment.
A l’octubre, la tardor ja s’ha instal.lat i em de consumir aliments que reconfortin, aplicant coccions suaus que facilitin la digestió i aportin calor a l’organisme.
Època de carbasses, grans aliats de les digestions, darrers tomàquets vermells rics en licopè, magranes, kiwis i primeres mandarines, que ens aportaran vitamina C per afrontar els primers refredats.
Em d’aprofitar el que la natura ens ofereix. Al Mandarina adaptem cada setmana les nostres propostes, per que menjar sigui un acte saludable.
Salut i Bon profit!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario