Continua el fred hivernal i nosaltres continuem amb els nostres guisats. Aquesta setmana vedella amb bolets.
Fem servir la part de la costella, on hi ha una mica d’os, ja que li aporta un gust infinitament mes bo al conjunt. Bullim la carn, amb herbes fresques, api, pastanaga, grans de pebre i clau. Durant 3 hores per que quedi ben tendre mes saludable i digestiva.
Apart fem un sofregit de ceba, api i afegim una picada d’all i julivert. Saltem uns bolets a banda i els afegim al conjunt per que faci xup xup durant 30 minuts.
Us agradarà ja veureu.
Salut i Bon profit!
Ariadna Soteras
- Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
- Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario