domingo, 24 de noviembre de 2019

BUCATTINI CARBONARA, AUTÈNTICA CARBONARA.

La carbonara és una el.laboració típica Italiana que sovint ens trobem que poc respectada a casa nostra. Per una bona carbonara necessitem:
1. Bucattini de la casa Rummo.
2. Papada ibèrica (el que Italians anomenen “guanciale”).
3. Rovell d’ou de granja
4. Pebre negre recent mòlt, formatge pecorino de llet d’ovella en pols, i un polsim de sal.
Fem la barreja en un bol amb el rovell d’ou, el pecorino en pols, la sal i el guanciale que haurem saltat sense oli. Fora del foc aboqueu els bucattini cuits al dente a aquesta barreja. Li donem dues voltes per que s’acabi de coure el conjunt i els posem al plat  ajudant-nos d’una forquilla per presentar be el conjunt i us quedi bonic. Poseu-hi el pecorino en làmines i el toc final del pebre negre.

Bon profit! Millor si us els preneu sense cullera, com ho farien a Itàlia. ;-)

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario