domingo, 1 de diciembre de 2019

PÈSOLS AMB BOTIFARRA NEGRA.

Els pèsols són un dels aliments més rics en vitamines del grup B, necessàries perquè les fibres nervioses es nodreixin de glucosa adequadament. Menjar pèsols és una manera deliciosa d’ajudar a superat els nervis, l’ansietat i ens ajuda a mantenir un estat d`ànim positiu. 
Aquests petits tresors verds, que en realitat son llegums, ens aporten gran quantitat de fibra. 
Al Mandarina els hem preparat estofats amb menta, ceba tendra i vi blanc, acompanyats d’una deliciosa botifarra negra de Can Pistraques. Una combinació bona i sana. 

Bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario