domingo, 8 de diciembre de 2019

MONGETES DE SANTA PAU AMB CLOÏSSES.

Els fesols de Santa Pau són blancs, menuts i arrodonits. Tenen un gust molt suau que els fa únics, gràcies a la terra volcànica de la Garrotxa en què són cultivats.
Al Mandarina tel’s em preparat amb un bon fumet fet amb caps de llagostins, cap de rap i herbes. Els em acompanyat amb cloïsses. 
Un plat de cullera que fa festa i caliu, per aquests dies que tenim tantes visites al restaurant.

Benvinguts i bon profit!

Ariadna i Jordi 

  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario