domingo, 12 de enero de 2020

QUINES GALTES!!!

Plaer de boca. Cuina generosa d’al·lucinant textura. Plat gustos, que es desfà!. Costa definir aquest plat. És tot plegat. 
Galta de vedella, desossada i guisada, acompanyada amb patata amb pell, pastanaga i ceba de figueres, cuit al forn amb herbes provençals i oli d’oliva verge. 
Un plat de llarga cocció que es mereix un títol ben llarg i bon tall de pa ;-)

Salut, i llarga vida als plats tradicionals de xup xup!

Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario