domingo, 13 de septiembre de 2020

ORADA! COM LA FEM PER QUE ENS QUEDI CRUIXENT!

Orada, peix d’escata grossa, molt gustos. 

L’Orada cal tallar-la amb un ganivet ben esmolat per no malmetre la carn. Traiem les aletes repartides pel cos i l’escatem de cua a cap. La rentem i l’eixuguem amb paper de cuina. La salem i la pintem amb oli d’oliva extra verge. La planxa ha d’estar roent, molt calenta. Hi posem el filet amb la pell en contacte amb la planxa.

La nostra planxa es de crom i adquireix una temperatura molt elevada, per això el resultat d’una planxa domestica no es el mateix que el d’un restaurant. Aquesta és la veritable explicació del per què el peix queda tan bo. Molts m’ho demaneu i aquí us en dic la raó.

Aquesta setmana, al menú, et preparem l’orada a la planxa amb patata, ceba i tomàquet al forn, ben cruixent, com t’han t’agrada. 

Vine a tastar-la!


Salut i bon profit! 


Molt bona setmana!


Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant






No hay comentarios:

Publicar un comentario