domingo, 6 de septiembre de 2020

PER QUÈ HAURÍEM DE MENJAR ALBERGÍNIES?.

De la la família de les solanàcies i d’aspecte misteriós, és una de les hortalisses més consumides i és la base de molts plats tradicionals de la cuina Catalana. 

L’albergínia, te un alt contingut en aigua, potassi i calci. Estimula els funcions del fetge, és digestiva diürètica i rica en antioxidants. 

A vegades us pot resultar una mica amarga, però tot seguit us donaré un truc per poder-ho resoldre.

Talleu-la a rodanxes i poseu-hi sal a les dues cares. Deixeu-la suar durant uns 30 minuts. Renteu-la amb aigua i eixugueu-la bé. 

A punt! Ara tan sols heu de preparar-la com vulgueu i gaudir de tots els seus beneficis. Al Mandarina us l’hem preparat a la planxa acompanyada de mozzarella i oli d’alfàbrega. Una combinació que ben segur que us agradarà. 


Salut i bon profit! 


Molt bona setmana!


Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant




No hay comentarios:

Publicar un comentario