De la la família de les solanàcies i d’aspecte misteriós, és una de les hortalisses més consumides i és la base de molts plats tradicionals de la cuina Catalana.
L’albergínia, te un alt contingut en aigua, potassi i calci. Estimula els funcions del fetge, és digestiva diürètica i rica en antioxidants.
A vegades us pot resultar una mica amarga, però tot seguit us donaré un truc per poder-ho resoldre.
Talleu-la a rodanxes i poseu-hi sal a les dues cares. Deixeu-la suar durant uns 30 minuts. Renteu-la amb aigua i eixugueu-la bé.
A punt! Ara tan sols heu de preparar-la com vulgueu i gaudir de tots els seus beneficis. Al Mandarina us l’hem preparat a la planxa acompanyada de mozzarella i oli d’alfàbrega. Una combinació que ben segur que us agradarà.
Salut i bon profit!
Molt bona setmana!
Ariadna i Jordi
- Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
- Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario