domingo, 11 de abril de 2021

QUÈ HEM DE MENJAR A L’ABRIL?

Quines ganes tenim d’assaborir la primavera. L’horta es torna més variada i s’omple de color durant aquesta època de l’any. Deixem enrere les hortalisses més calòriques de l’hivern i les coccions llargues i ens endinsem poc a poc en una cuina més lleugera. 

Arriben les maduixes, riques en vitamina C. Hortalisses com créixens, endívies. Els espàrrecs, els naps i espinacs viuran el seu millor moment. Verdures que ens ajudaran a depurar el fetge aquests mesos que el cos demana neteja.


Et preparem plats que t’ajudaran a depurar . Una bona crema de porro i nap. Uns canelons d’espinacs. Amanides amb fulles verdes tendres. Entre altres propostes d’aquesta setmana. 


Cuinem per cuidar-te!


Ariadna i Jordi.


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant












No hay comentarios:

Publicar un comentario