Quines ganes tenim d’assaborir la primavera. L’horta es torna més variada i s’omple de color durant aquesta època de l’any. Deixem enrere les hortalisses més calòriques de l’hivern i les coccions llargues i ens endinsem poc a poc en una cuina més lleugera.
Arriben les maduixes, riques en vitamina C. Hortalisses com créixens, endívies. Els espàrrecs, els naps i espinacs viuran el seu millor moment. Verdures que ens ajudaran a depurar el fetge aquests mesos que el cos demana neteja.
Et preparem plats que t’ajudaran a depurar . Una bona crema de porro i nap. Uns canelons d’espinacs. Amanides amb fulles verdes tendres. Entre altres propostes d’aquesta setmana.
Cuinem per cuidar-te!
Ariadna i Jordi.
- Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
- Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario