lunes, 24 de mayo de 2021

COSTELLA DE PORC DUROC A BAIXA TEMPERATURA.

Entre els milions de porcs que es crien a Catalunya, n’hi ha una minoria que tenen la Q de qualitat. Són els porcs Duroc, que els engreixen en unes condicions de més espai i més bona alimentació. 

El resultat es una carn mes gustosa i tendre i es caracteritza per tenir el greix intramuscular.

Aquesta setmana em preparat costelles de porc Duroc al buit.

Tallem les costelles en porcions, les tanquem en bosses al buit amb farigola, romaní, grans d’all i una mica d’oli d’oliva entra verge. 

Ho coem al forn durant 4 hores a 80 ºC. Per acabar i abans de presentar-ho al plat, li donem cocció al forn per que agafi un to ben daurat i cruixent.

El resultat és una carn, tendre i molt gustosa amb aroma a bosc. 


Vine a tastar-les!


Esmorzar de 8 a 12:00h - Dinar de 13:00 a 16:30h 

Recorda que t’han l’esmorzar com el dinar t’ho podem preparar per endur.  Truca’ns al 93 205 60 04


Cuidem-nos!


Ariadna i Jordi.


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant












No hay comentarios:

Publicar un comentario